Over the past few months we have been making preparations and patiently waiting for the time to come, now the wait is over! In just a couple weeks our office space has been transformed. The office has a new design, new carpet, a conference room, and even a “war room” (a necessary space devoted to nerf gun fights). A few of our own employees even set to work to building pieces for the office. Two of our project managers, Davon and Chathum, helped to build custom wood panels to help divide up the space, complete with VOLTAGE lightning bolt and a Colorado “C” emblem.

The open floor plan of the new and improved office provides opportunities to collaborate as a team while working and also makes it easier to get to know the people around you. It’s only been a few weeks since renovations were completed and the team was moved back in, but we already love the new VOLTAGE home. Check out some of the photos below from the renovation and see what the office looks like now.

 

IMG_1004

IMG_1009

 

IMG_0022

 

IMG_1237

IMG_1125

IMG_1126

IMG_1128

IMG_1123